Inredningsarkitekt Cafe

Projektledning

Rumsplanering & Layout

Support / Stöd

Förvandla ditt café till en destination med vår inredningsarkitekt-tjänst. Vi hjälper er att skapa en inbjudande, funktionell och unik miljö som kunder vill återvända till. Vårt team av experter, baserat i Uppsala, kan hjälpa till med allt från att välja material och möbler till att optimera arbetsflödet för ditt café. Vi ger ert café en distinkt karaktär som uttrycker ert varumärke och lockar kunder.

Några Tidigare Kunder

Plock
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Noren_Logos_Moejoes
moejoes uppsala

Inredning Café

Inredning är en central del av varje framgångsrikt café. Det är inte bara en fråga om estetik, det handlar om att skapa en plats där människor vill tillbringa tid. Vi tar fram en skräddarsydd inredningsplan baserad på ditt cafés unika behov och vision. Vi erbjuder även inredningsarkitekt-tjänster för restauranger och krogar.

När det kommer till att skapa det perfekta caféet är det inte bara estetiken som räknas, utan även funktionaliteten. Vårt team av inredningsarkitekter ska hjälpa dig att uppnå en balans mellan dessa två aspekter. Vi ska ge ditt café en unik känsla som tilltalar både nya och återkommande kunder. Även om du känner att ditt café behöver en modernare look, eller bara vill fräscha upp det befintliga utseendet, ger vi dig de verktyg och den expertis du behöver för att realisera dina visioner.

Kvalite – Hållbart – Miljö

Val av material för Café

Val av rätt material är avgörande för att skapa den rätta atmosfären i ett café. Vi har en djup kunskap om olika material och deras egenskaper, och kan ge råd om vilka som passar bäst för ditt café. Allt ifrån slitstarka golv till bekväma möbler, vi tar hand om allt.

plock uppsala
hodja uppsala

Inredningsarkitekt för alla Behov

Oavsett om du precis har startat ett café, vill renovera eller bara vill ge din plats en fräschare känsla, har vi lösningar för dig. Vi erbjuder en mängd tjänster för att passa alla behov och budgetar.

Skapa en Unik Caféupplevelse

Ett café är mer än bara en plats att dricka kaffe. Det är en upplevelse, och vi hjälper till att skapa den perfekta upplevelsen för dina kunder. Från belysning och musik till konstverk och designelement, vi tar hand om varje detalj.

Kontakta oss Idag

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt café? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Vi finns här för att hjälpa dig att skapa den perfekta miljön för ditt café.

Inredningsarkitekt Krog

Arbetsflöde för Café

Ett effektivt arbetsflöde är viktigt för alla caféer. Vi gör en genomgång av ditt nuvarande arbetsflöde och föreslår förbättringar för att göra det mer effektivt. Detta kan innebära att omorganisera köket, flytta kaffemaskinen eller ändra inredningen för att underlätta rörelse och interaktion.

Vi har erfarenhet som tidigare krögare vad som är navet i verksamheten. För att på bästa sätt nå ett arbetsflöde som är trivsamt för personal så väl som upplevelsen för gästerna.

^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Restaurang

En inredningsarkitekt spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa den perfekta atmosfären för en restaurang. Genom att välja rätt färger, form, material och möbler kan de skapa en miljö som både är välkomnande och representerar restaurangens varumärke.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Krog

På en krog är atmosfären minst lika viktig som maten och drycken. En inredningsarkitekt kan hjälpa till att skapa den rätta stämningen genom att välja rätt material, belysning och möbler. Det handlar inte bara om att skapa en vacker miljö, utan också en som är funktionell och tillgänglig för alla gäster. 

birger jarl uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Vanliga frågor och svar om inredningsarkitekt till Café

Kan ni hjälpa till med att välja möbler till mitt café?

Ja, vi erbjuder fullständig inredningsservice, inklusive val av möbler. Vi tar hänsyn till ditt café’s stil och funktionella behov för att välja de perfekta möblerna.

Vilken typ av material rekommenderar ni för ett café?

Det finns ingen enkel svar på denna fråga eftersom det beror på ditt specifika café och dess behov. Vi tar hänsyn till faktorer som hållbarhet, estetik, och underhåll när vi väljer material.

Kan ni hjälpa till med att optimera arbetsflödet i mitt café?

Absolut! Vi gör en grundlig genomgång av ditt nuvarande arbetsflöde och föreslår förbättringar för att göra det mer effektivt.

Vilka andra tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder en mängd tjänster relaterade till inredning och design, inklusive ljusdesign, färgval, urval av konstverk och mycket mer.

Hur bokar jag en konsultation?

Kontakta oss via telefon eller e-post för att boka en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömcafé.

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt

Tel

+46 735 220092
rod@norenconcept.se

Kontakta oss

Telefon

+46 73 5220 092

Adress

Gimogatan 8C

Uppsala

birger jarl uppsala

Läs mer om våra tidigare utförda arbeten