Inredningsarkitekt Restaurang Stockholm

Projektledning

Rumsplanering & Layout

Support / Stöd

I Stockholm finns det många restauranger som söker den perfekta inredningen. Det ligger i hjärtat av att skapa rätt känsla för gästerna och att framhäva restaurangens unika koncept. Men att hitta rätt inredningsarkitekt för restaurangen kan vara en utmaning. Som krögare vill du ha någon som inte bara har ögat för design, utan också förstår ditt köks dynamik och hur det samspelar med servicen.

Din vision är vår passion - Noren Concept

rod Norén – Grundare

mjesto uppsala

Restaurang – Inredning i Stockholm

Vår grundare var själv krögare i många år i Stockholm. Han förstår inte bara vikten av estetik i design och inredning, men också hur köket, baren och servicen ska fungera tillsammans för att ge gästerna den ultimata upplevelsen. Många restauranger idag tar inte tillvara på potentialen i sina lokaler. Men med rätt arkitekter vid din sida kan du transformera din restaurang och skapa en känsla som stannar kvar hos dina gäster.

Bar, Kök & Bord: Där allt möts i perfekt harmoni

För Noren Concept handlar det inte bara om att designa en restaurang; det handlar om att skapa en fulländad upplevelse, där varje del av lokalens utrymme harmonierar med varandra. Och baren, den är restaurangens pulserande hjärta.

Baren är inte bara en plats för drycker – den är den första interaktionen, en introduktion till kvällens smakresor. Det är här atmosfären sätts, stämningen byggs och förväntningarna höjs. Noren Concept vet att för många gäster startar resan vid baren, därför lägger vi särskild vikt vid att designa baren som en naturlig och central del av hela restaurangupplevelsen.

Några Tidigare Kunder

Plock
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Noren_Logos_Moejoes
Kaliber pub uppsala
Kaliber pub uppsala
Kaliber pub uppsala

Kvalite – Hållbart – Miljö

Restauranginredning

Genom vår gedigna erfarenhet av inredning och arkitektur ser Noren Concept till att baren inte bara är estetiskt tilltalande, men också funktionell. Vi tänker på flödet, ljussättningen, ljudnivåerna, hur barmenyn presenteras, hur gästerna interagerar med personalen och mycket mer. Vi ser till att allt detta smälter samman till en symbiotisk helhet som respekterar och förstärker restaurangens övergripande koncept och vision.

I Stockholm, med dess blomstrande och dynamiska restaurangscen, kan det vara svårt att sticka ut. Men med Noren Concepts helhetssyn där baren har en central roll, garanterar vi en restaurangmiljö där gästerna inte bara kommer för maten – de kommer för hela upplevelsen.

Om du söker en partner som förstår vikten av att skapa en oslagbar kombination av design, funktionalitet och atmosfär, där baren är i fokus, då är Noren Concept rätt val för dig.

Noren arkitektur & inredning AB

Case Kaliber Uppsala

Pub / Bar – Kaliber

Case Kaliber Uppsala

En inredningsdesigner är central för att forma den ideala stämningen i en restaurang. Med rätt val av färger, former, material och inredning kan de etablera en omgivning som känns inbjudande och som återspeglar restaurangens identitet. Vårt nyaste uppdrag som inredningsdesigner är projektet Kaliber i Uppsala

Kaliber pub uppsala

Inredningsarkitekt Krog

Vi har varit del av många projekt i Stockholm

Där vi både har hjälpt nya och etablerade restauranger med att ta fram och realisera deras koncept genom design och inredning. Det handlar inte bara om att sätta upp snygga stolar och bord. Det handlar om att förstå restaurangens själ och tillsammans skapa en inredning som förmedlar detta. När vi ser tillbaka på våra projekt, känner vi både stolthet och en känsla av uppfyllelse över vad vi har åstadkommit tillsammans med krögare.

 

Din restaurang i Stockholm förtjänar mer än bara en generisk inredning. Den förtjänar en inredningsarkitekt som tar sig tiden att förstå ditt koncept, dina behov samt dina visioner. Tillsammans skapar vi en inredning som inte bara ser fantastisk ut, men som också fungerar i praktiken.

Så om du letar efter en inredningsarkitekt för din restaurang i Stockholm som både har erfarenhet och passion för restaurangbranschen – du har kommit rätt. Låt oss börja detta spännande projekt tillsammans.

Läs mer om våra andra affärsområden där vi står till tjänst som inredningsarkitekt:

rod Norén – Norénconcept

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Café Stockholm

Ett café är oftast en plats för avkoppling och umgänge. Därför är det viktigt att vi som inredningsarkitekt skapar en miljö som främjar detta. Bra design tar inte bara hänsyn till estetiken, utan även funktionen av utrymmet.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Krog Stockholm

På en krog är atmosfären minst lika viktig som maten och drycken. En inredningsarkitekt kan hjälpa till att skapa den rätta stämningen genom att välja rätt material, belysning och möbler. Det handlar inte bara om att skapa en vacker miljö, utan också en som är funktionell och tillgänglig för alla gäster. 

birger jarl uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt

Tel

+46 735 220092
rod@norenconcept.se

Kontakta oss

Telefon

+46 73 5220 092

Adress

Gimogatan 8C

Uppsala

birger jarl uppsala

Läs mer om våra tidigare utförda arbeten