Inredningsarkitekt Café Uppsala

Projektledning

Rumsplanering & Layout

Support / Stöd

När du behöver en inredningsarkitekt för café i Uppsala, tveka inte att kontakta oss. Vi är specialiserade på att skapa unika inredningskoncept som passar varje café och restaurang. Vi tar fram mer än bara vacker estetik – vi skapar miljöer som inspirerar, bidrar till caféets identitet och ger en varm, välkomnande känsla för varje gäst som kommer in genom dörren.

Din vision är vår passion - Noren Concept

rod Norén – Grundare

moejoes uppsala

Uppsala

Som inredningsarkitekter i Uppsala, känner vi till det lokala utbudet och arbetar med en mängd olika leverantörer och hantverkare för att skapa vackra, funktionella utrymmen. Vi har arbetat med flera caféer i staden, både nya och gamla, och vet vad som fungerar och vad som inte fungerar i detta specifika sammanhang.

Café

Att skapa rätt atmosfär för ett café kan vara utmanande. Varje plats har sina egna unika förutsättningar och behov. Vi hjälper dig att balansera dessa faktorer och skapa en inredning som är både attraktiv och funktionell. Vi tar även hänsyn till sådant som ljus, ljud och rörelse för att skapa en behaglig miljö där dina gäster vill tillbringa tid.

När vi tar oss an ett Cafe-projekt

När vi tar oss an ett projekt, så är det mer än bara möblering och färgsättning. Vi tar hänsyn till allt från det utbud av mat och bakverk du erbjuder, till de öppettider du har, för att säkerställa att inredningen matchar din verksamhet. Det kan handla om att skapa mysiga hörn för långa fikastunder, eller att se till att det finns tillräckligt med utrymme för gäster som snabbt vill ta en fika på väg till jobbet.

Vi har ett stort utbud av möbler och inredningsdetaljer tillgängliga, och vi jobbar både med klassiska och moderna stilar. Vi kan bland annat hjälpa till att välja rätt stolar, bord, lampor, och andra inredningsdetaljer som gör att ditt café känns både unikt och välkomnande. Vi vill att ditt café ska bli en plats där gästerna vill komma tillbaka, gång på gång.

Några Tidigare Kunder

Plock
Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo

Café Uppsala

Att välja ett café i Uppsala kan vara en stor uppgift, givet det rika utbudet som finns tillgängligt. Oavsett om du vill njuta av en lugn eftermiddag med en bok eller möta vänner för ett livligt samtal, finns det många alternativ att välja bland.

När det kommer till inredning skiljer sig dessa caféer också åt. Från moderna, minimalistiska utrymmen till mer traditionella caféer med vintage-möbler, erbjuder Uppsala en mängd olika atmosfärer. Vi kan hjälpa till att göra valet lite lättare. Som inredningsarkitekter med fokus på caféer, har vi en unik insikt i vad som gör ett café inbjudande och unikt.

Några av våra favoritcaféer

inkluderar de som ligger utanför stadens centrum. Dessa erbjuder en lugn reträtt från stadens puls och har ofta en unik inredning. Här hittar du en blandning av nya och gamla möbler, samt en atmosfär som är både modern och nostalgisk.

Även butikerna runt dessa caféer är värda ett besök. De har ofta ett intressant utbud av produkter och är perfekta för att hitta den perfekta presenten, eller bara för att göra en trevlig promenad. Kom ihåg att de flesta caféer är öppna alla dagar i veckan, så du kan njuta av en god fika när du vill.

I Uppsala finns det en bra balans mellan traditionella caféer och nya, spännande koncept. Detta gör staden till ett fantastiskt ställe för alla som älskar kaffe, bakverk, och vacker inredning.

Kvalite – Hållbart – Miljö

Miljö som inspirerar till lugn & harmoni

plock uppsala

Läs mer om våra tjänster där vi är inredningsarkitekt

rod Norén – Norénconcept

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Krog Uppsala

På en krog är atmosfären minst lika viktig som maten och drycken. En inredningsarkitekt kan hjälpa till att skapa den rätta stämningen genom att välja rätt material, belysning och möbler. Det handlar inte bara om att skapa en vacker miljö, utan också en som är funktionell och tillgänglig för alla gäster. 

birger jarl uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Restaurang Uppsala

En inredningsarkitekt spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa den perfekta atmosfären för en restaurang. Genom att välja rätt färger, form, material och möbler kan de skapa en miljö som både är välkomnande och representerar restaurangens varumärke.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Vanliga frågor och svar om inredningsarkitekt café uppsala

Vilka typer av caféer har ni arbetat med tidigare?

Vi har arbetat med en rad olika caféer, både i Uppsala och utanför. Det inkluderar allt från små fik till större caféer, samt både nyöppnade ställen och etablerade caféer som vill fräscha upp sin inredning.Hur tar ni hänsyn till caféets öppettider i er design?

Vi tar hänsyn till öppettiderna genom att anpassa inredningen till de olika tiderna på dagen. Ett café som är öppet från morgon till kväll behöver kanske olika zoner för frukost, lunch och kvällsfika, medan ett café som bara är öppet under dagtid kanske behöver ett mer fokuserat inredningskoncept.

Kan ni hjälpa till med inredning även för uteservering?

Absolut, vi kan hjälpa till att utforma både inomhus- och utomhusutrymmen för att de ska smälta samman till en enhetlig och välkomnande atmosfär.Hur kan jag hålla mitt café aktuellt och attraktivt för kunder?

Vi föreslår regelbundna uppdateringar och små förändringar i inredningen för att hålla utrymmet fräscht och intressant. Vi kan också hjälpa till med att hitta unika inredningsdetaljer som skapar ett personligt och minnesvärt uttryck.

Vilka är de senaste trenderna inom caféinredning?

Trender inom caféinredning förändras ständigt, men några populära trender för närvarande inkluderar hållbara material, flexibla utrymmen som kan anpassas efter olika behov och tidpunkter på dagen, samt en mix av moderna och vintage-influenser för en unik och personlig känsla.

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt

Tel

+46 735 220092
rod@norenconcept.se

Kontakta oss

Telefon

+46 73 5220 092

Adress

Gimogatan 8C

Uppsala

birger jarl uppsala

Läs mer om våra tidigare utförda arbeten