Inredningsarkitekt Krog

Projektledning

Rumsplanering & Layout

Support / Stöd

Som inredningsarkitekt specialiserad på krogmiljöer, vet vi hur viktigt det är att skapa en atmosfär som är både inbjudande och funktionell. Vi erbjuder en fullständig tjänst från planering och inredning till val av material och projektledning, allt för att skapa en krog som inte bara är estetiskt tilltalande, men också effektiv och framgångsrik.

Några Tidigare Kunder

Plock
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lillys Uppsala

Planering krog

Allt börjar med en väl genomtänkt plan. Oavsett om du öppnar en ny krog eller vill renovera en befintlig, är det nödvändigt att ha en tydlig vision och strategi för din verksamhet. Vi tar hänsyn till alla faktorer, från ditt varumärke och din målgrupp till din budget och ditt tidsschema. Med vår expertis inom krogdesign, kan vi ge råd om bästa användning av utrymmet, belysning, akustik och mycket mer.

Inredning krog

Vi tror att inredningen i en krog ska återspegla dess karaktär och berätta dess historia. Vi väljer möbler, färger och material som kompletterar varumärket och skapar en unik atmosfär. Vår designprocess innebär också att skapa en funktionell layout som främjar ett effektivt arbetsflöde och en positiv upplevelse för kunderna.

Din vision är vår passion - Noren Concept

rod Norén – Grundare

Kvalite – Hållbart – Miljö

Val av material

Val av material är en viktig del av designprocessen. Vi prioriterar hållbara och högkvalitativa material som inte bara ser bra ut, men också tål den höga trafiken och det slitage som en krog oundvikligen utsätts för. Vi tar också hänsyn till underhåll och rengöring, för att säkerställa att din krog ser fräsch och inbjudande ut även efter flera års drift.

plock uppsala
Kaliber Bar Uppsala

Case Kaliber Uppsala

Pub / Bar – Kaliber

Case Kaliber Uppsala

En inredningsdesigner är central för att forma den ideala stämningen i en restaurang. Med rätt val av färger, former, material och inredning kan de etablera en omgivning som känns inbjudande och som återspeglar restaurangens identitet. Vårt nyaste uppdrag som inredningsdesigner är projektet Kaliber i Uppsala

Kaliber pub uppsala
Kaliber Bar Uppsala

Inredningsarkitekt Krog

Arbetsflöde i krogmiljö

Att förstå arbetsflödet i en krogmiljö är avgörande för att skapa en effektiv och framgångsrik verksamhet. Vi planerar och utformar utrymmen med tanke på både personalens och gästernas rörelser. 

Detta innebär att organisera köket för optimal effektivitet, planera serveringsområden för smidig service och skapa bekväma och välkomnande sittplatser för gästerna.

^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Järnvägskrogen Uppsala

Projektledning inredning och planering för krogar

Som din inredningsarkitekt tar vi ansvar för hela projektet, från de första skisserna till den slutliga implementeringen. Vi samordnar alla aspekter av projektet, inklusive att hantera underleverantörer och leverantörer, övervaka tidsplaner och budgetar och säkerställa att allt går enligt plan. Vårt mål är att skapa en smidig och stressfri process för dig, medan vi förvandlar din vision till verklighet.

Att anlita en inredningsarkitekt för din krog kan vara en av de bästa investeringar du gör. Vi förstår komplexiteten i att driva en krog och kan hjälpa dig att skapa en miljö som inte bara är vacker, men också praktisk och lönsam. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan förvandla din krog till en framgångsrik och inbjudande plats.

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Restaurang

En inredningsarkitekt spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa den perfekta atmosfären för en restaurang. Genom att välja rätt färger, form, material och möbler kan de skapa en miljö som både är välkomnande och representerar restaurangens varumärke.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Cafe

Ett café är oftast en plats för avkoppling och umgänge. Därför är det viktigt att vi som inredningsarkitekt skapar en miljö som främjar detta. Bra design tar inte bara hänsyn till estetiken, utan även funktionen av utrymmet.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Vanliga frågor och svar om Inredningsarkitekt krog

Vilka olika typer av inredning kan ni erbjuda för en krog?

Vi kan erbjuda en mängd olika inredningsstilar och koncept för din krog, allt från modern och minimalistisk till rustik och traditionell. Varje projekt är unikt och vi strävar efter att skapa en inredning som speglar din krogs unika karaktär och varumärke.

Finns det specifika material eller möbler ni rekommenderar för en krog?

Valet av material och möbler beror mycket på krogens koncept, stil och användning. Vi rekommenderar dock alltid hållbara och högkvalitativa material som tål slitage. När det kommer till möbler, är det viktigt att de inte bara är vackra, men också bekväma och funktionella.

Hur kan jag optimera genomflödet i min krog?

Genom att planera layouten noggrant kan du optimera arbetsflödet i din krog. Detta inkluderar att tänka på hur personalen rör sig mellan köket och serveringsområdet, hur gästerna rör sig mellan entrén och sina platser, och hur du kan minimera trafikstockningar och flaskhalsar.

Vad är det viktigaste att tänka på när man anlitar en inredningsarkitekt för en krog?

Det viktigaste att tänka på är att hitta en inredningsarkitekt som förstår dina behov och vision. Detta inkluderar att ha erfarenhet av att arbeta med krogar, en bra förståelse för hur en krog fungerar, och förmågan att skapa en design som både är estetiskt tilltalande och funktionell.

Hur går ni tillväga med design och planering för stora krogprojekt?

För stora krogprojekt börjar vi alltid med en noggrann planeringsfas. Vi tar reda på vad du vill uppnå, vilka dina prioriteringar är och vilka utmaningar du står inför. Sedan arbetar vi tillsammans för att skapa en design och plan som uppfyller dina behov och mål. Under hela processen är vi alltid där för att ge råd, stödja och säkerställa att allt går enligt plan.

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt

Tel

+46 735 220092
rod@norenconcept.se

Kontakta oss

Telefon

+46 73 5220 092

Adress

Gimogatan 8C

Uppsala

birger jarl uppsala

Läs mer om våra tidigare utförda arbeten