Inredningsarkitekt Krog Stockholm

Projektledning

Rumsplanering & Layout

Support / Stöd

I hjärtat av Sverige, i den pulserande staden Stockholm finns vi. Inredningsarkitekt som står ut från mängden: NorenConcept. Genom sin unika vision och djupa förståelse för Stockholms kultur och arkitektur, har detta företag etablerat sig som det självklara valet för många när det kommer till inredningsprojekt, speciellt inom sektorerna för restauranger krog och caféer.

Några Tidigare Kunder

Plock
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Noren_Logos_Moejoes

Kaliber

Case Kaliber Uppsala

En inredningsarkitekt spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa den perfekta atmosfären för en restaurang. Genom att välja rätt färger, form, material och möbler kan de skapa en miljö som både är välkomnande och representerar restaurangens varumärke. Kaliber är vårt senaste projekt som inredningsarkitekt.

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Lillys Uppsala

Branscherfarenhet: NorenConcepts Krögarperspektiv

Det finns ingen ersättning för erfarenhet. När det gäller inredningsarkitektur för restauranger och barer, erbjuder NorenConcepts bakgrund inom krögarebranschen en ovärderlig insikt. Genom att förstå de operativa behoven i en restaurangmiljö – från kökets flöde till optimal gästplacering – kan NorenConcepts team skapa designlösningar som är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande.

Case Kaliber Uppsala

Pub / Bar – Kaliber

Case Kaliber Uppsala

En inredningsdesigner är central för att forma den ideala stämningen i en restaurang. Med rätt val av färger, former, material och inredning kan de etablera en omgivning som känns inbjudande och som återspeglar restaurangens identitet. Vårt nyaste uppdrag som inredningsdesigner är projektet Kaliber i Uppsala

Kaliber pub uppsala

Kvalite – Hållbart – Miljö

Restaurang: Inredningsarkitekter med branscherfarenhet

Restaurangvärlden är en plats där atmosfären, designen och miljön spelar en lika viktig roll som menyn. Inredningen av en restaurang kan påverka en gästs totala upplevelse och till och med påverka deras beslut att återkomma eller rekommendera stället till andra. NorenConcept förstår detta till fullo och tar varje uppdrag med största allvar.

plock uppsala

Inredningsarkitekt Krog

Arbetsflöde i krogmiljö

Vad som gör oss, NorenConcept, så speciella på restaurangmarknaden är vår djupa förståelse för branschen. Våra projektledare har värdefull erfarenhet som krögare, vilket ger oss insikt i exakta behov och önskemål som restauratörer kan ha. Detta unika perspektiv, i kombination med vår expertis inom design och inredning, gör oss till det självklara valet för restauranger i Stockholm.

Detta innebär att organisera köket för optimal effektivitet, planera serveringsområden för smidig service och skapa bekväma och välkomnande sittplatser för gästerna.

^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Lillys Uppsala

Vad Särskiljer Oss på NorenConcept?

Flera saker särskiljer oss på NorenConcept från andra inredningsarkitekter i Stockholm. Först och främst vår djupa förståelse för branschen. Med projektledare som själva har varit krögare, vet vi exakt vad som krävs för att skapa en framgångsrik restaurang eller hotellmiljö. Denna insiderkunskap, i kombination med vår passion och skicklighet inom design, gör oss oslagbara.

Dessutom är vi kända för att erbjuda skräddarsydda lösningar. Istället för en “one-size-fits-all” metod, tar vi oss tid att verkligen förstå varje kunds unika behov och önskemål. Vi skapar designkoncept som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också funktionella och i linje med kundens vision.

Slutligen talar vårt arbete för sig självt. Med ett imponerande portfolio av framgångsrika projekt och en lång lista av nöjda kunder som referenser, står det klart att vi är en ledande aktör inom inredningsarkitektur i Stockholm.

Inredningsarkitekt Krog

Hållbarhet Möter Design: NorenConcepts Ansats Till Miljövänlig Inredningsarkitektur

I en tid där hållbarhet är i framkant av många diskussioner, står NorenConcept stolt med sitt engagemang för miljövänlig design. Varje projekt tas an med ett öga mot hållbarhet, från att välja miljövänliga material till att skapa energieffektiva rumsdesigner. I Stockholm, en stad som värderar grön innovation, positionerar sig NorenConcept som en ledare inom hållbar inredningsarkitektur.

Samspel mellan tradition och modernitet:

Stockholm, med sin rika historia och arkitektoniska skönhet, presenterar unika utmaningar och möjligheter för inredningsarkitekter. NorenConcept förstår detta djupt och arbetar med att förena stadens historiska charm med dagens design trender. Varje projekt reflekterar en balans mellan det gamla och det nya, och hyllar Stockholm i varje designval.

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Restaurang

En inredningsarkitekt spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa den perfekta atmosfären för en restaurang. Genom att välja rätt färger, form, material och möbler kan de skapa en miljö som både är välkomnande och representerar restaurangens varumärke.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Cafe

Ett café är oftast en plats för avkoppling och umgänge. Därför är det viktigt att vi som inredningsarkitekt skapar en miljö som främjar detta. Bra design tar inte bara hänsyn till estetiken, utan även funktionen av utrymmet.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt

Tel

+46 735 220092
rod@norenconcept.se

Kontakta oss

Telefon

+46 73 5220 092

Adress

Gimogatan 8C

Uppsala

birger jarl uppsala

Läs mer om våra tidigare utförda arbeten