Inredningsarkitekt Krog Uppsala

Projektledning

Rumsplanering & Layout

Support / Stöd

Välkommen till oss – ditt första val när det kommer till inredningsarkitektur för krogar i Uppsala. Vi har en passion för att omvandla restauranger till levande utrymmen som inspirerar och lockar gäster. Med djup förståelse för restaurangindustrin och vår kompetens inom design, skapar vi interiörer som både är funktionella och estetiskt tilltalande.

Några Tidigare Kunder

Plock
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lillys Uppsala

Arkitekt Uppsala

Vårt Uppsala-baserade arkitektteam har bred erfarenhet av att utforma restauranger som skiljer sig ut. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att skapa inredningar som speglar varumärket och atmosfären de vill framkalla. Oavsett om det är en intim bistro eller en livlig nattklubb, skapar vi utrymmen där gäster kan njuta av mat, dryck och goda stunder.

Krog Uppsala

I Uppsala finns det ett rikt utbud av restauranger och vi har haft privilegiet att arbeta med många av dem. Genom att förstå det unika med varje restaurang, skapar vi interiörer som kompletterar maten, servicen och platsens unika karaktär. Vi tror att en bra restaurangupplevelse handlar om mer än bara maten.

Case Kaliber Uppsala

Pub / Bar – Kaliber

Case Kaliber Uppsala

En inredningsdesigner är central för att forma den ideala stämningen i en restaurang. Med rätt val av färger, former, material och inredning kan de etablera en omgivning som känns inbjudande och som återspeglar restaurangens identitet. Vårt nyaste uppdrag som inredningsdesigner är projektet Kaliber i Uppsala

Kaliber pub uppsala

Kvalite – Hållbart – Miljö

Inredning Krog

Restauranginredning handlar om att skapa en atmosfär som är inbjudande och komfortabel, men även funktionell. Vi fokuserar på att skapa harmoni mellan utseende och funktionalitet. Oavsett om det handlar om att skapa den rätta belysningen, välja rätt möbler, eller att utforma en effektiv planlösning, fokuserar vi på detaljer som gör en stor skillnad.

Kaliber Bar Uppsala

Inredningsarkitekt Krog

Möbler Krog

Rätt val av möbler spelar en avgörande roll i en restaurangs framgång. Vi arbetar med olika möbeltillverkare för att hitta lösningar som passar just din restaurangs behov och stil. Vare sig det handlar om att välja bekväma stolar för långa middagar eller att hitta det perfekta baren, hjälper vi till att skapa en miljö som gästerna vill återvända till.

Arkitektur Krog

Vi strävar efter att skapa en sömlös koppling mellan restaurangens arkitektur och dess interiör. Genom att betona arkitekturens unika egenskaper och skapa en harmonisk inredning, lyfter vi fram restaurangens unika karaktär och skapar en oförglömlig upplevelse för gästerna.

^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

Kaliber Bar Uppsala

Planering Restaurang

Att planera en restaurangs utrymme är en komplex uppgift som kräver noggrannhet och ett öga för detaljer. Vi arbetar med att skapa en effektiv planlösning som främjar smidig service, skapar bra flöden och samtidigt är estetiskt tilltalande.

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Restaurang Uppsala

En inredningsarkitekt spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa den perfekta atmosfären för en restaurang. Genom att välja rätt färger, form, material och möbler kan de skapa en miljö som både är välkomnande och representerar restaurangens varumärke.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt

Tel

+46 735 220092
rod@norenconcept.se

Kontakta oss

Telefon

+46 73 5220 092

Adress

Gimogatan 8C

Uppsala

birger jarl uppsala

Läs mer om våra tidigare utförda arbeten