Inredningsarkitekt Café Stockholm

Projektledning

Rumsplanering & Layout

Support / Stöd

I hjärtat av Stockholm har flera caféer omvandlats till verkliga pärlor, tack vare skickliga inredningsarkitekter som specialiserat sig på café-design. För de som söker en inredningsarkitekt i Stockholm för att förvandla sin café-dröm till verklighet, finns det ingen bättre plats att börja än här.

Stockholm, med sina historiska gator och gamla byggnader, erbjuder en unik bakgrund för caféer. Att skapa en inredning som kompletterar dessa historiska element samtidigt som den tillgodoser moderna behov kan vara en utmaning. Men med rätt inredningsarkitekt blir denna utmaning en spännande resa.

Några Tidigare Kunder

Plock
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo
Lilly´s Logo

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo
Noren_Logos_Moejoes
moejoes uppsala

Inredning Café

För att ge dig en bättre uppfattning om vad vi kan erbjuda, ta en titt på några av de caféer vi tidigare har arbetat med. Varje design är unik, skapad med tanke på lokalens specifika behov samt kundens vision. För oss är det mer än bara design – det är en passion. Vi har även ett foto-galleri som visar några av våra tidigare projekt, för att ge dig en insikt i vad vi kan åstadkomma för ditt café i Stockholm.

Oavsett om du äger ett gammalt historiskt café som behöver en modern touch, eller om du startar från grunden och vill skapa något helt nytt, är vi här för att hjälpa till. Låt oss ta din vision och göra den till verklighet i Stockholm.

Några Tidigare Kunder

Tullbacken Logo
Noren_Logos_Moejoes
Noren_Logos_Moejoes
Lilly´s Logo

Kvalite – Hållbart – Miljö

Stockholms Caféer: När Inredningsarkitektur Möter Krögares Erfarenhet

Stockholm, med sina slingrande gator och historiska byggnader, har länge varit hem för en mängd unika caféer. Men det som verkligen får dessa caféer att sticka ut är inte bara deras läge, utan även den tänkta inredningen som speglar stadens puls och atmosfär.

När man tänker på att öppna ett café i Stockholm eller förnya lokalen, är det av största vikt att överväga inredningens roll. Som tidigare krögare vet vi mer än de flesta om vikten av att skapa den rätta atmosfären i en lokal. Denna erfarenhet, kombinerad med vår expertis som inredningsarkitekt, ger oss en unik insikt i designprocessen för caféer.

plock uppsala
hodja uppsala

Inredningsarkitekt för alla Behov

Caféernas design i Stockholm handlar inte bara om estetik, utan även om funktionalitet. Ett bra café är en plats där design och funktionalitet går hand i hand, skapande en upplevelse som kunderna kommer tillbaka till. För oss innebär detta att noggrant överväga varje detalj, från de stora dragningarna i lokalens layout till de mindre, men viktiga, designvalen.

Vi har haft förmånen att arbeta med flera caféer i Stockholm, och vårt arbete kan ses i vårt foto-galleri. Varje projekt vi tar oss an är en chans att kombinera vår kärlek till inredning med vår erfarenhet inom krögandet, och resultatet är något som både vi och våra kunder är stolta över.

Med vårt unika perspektiv som inredningsarkitekt samt tidigare krögare, står vi redo att förvandla ditt café-drömprojekt till verklighet i Stockholm.

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Restaurang

En inredningsarkitekt spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa den perfekta atmosfären för en restaurang. Genom att välja rätt färger, form, material och möbler kan de skapa en miljö som både är välkomnande och representerar restaurangens varumärke.

plock uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Inredningsarkitekt

Inredningsarkitekt Krog

På en krog är atmosfären minst lika viktig som maten och drycken. En inredningsarkitekt kan hjälpa till att skapa den rätta stämningen genom att välja rätt material, belysning och möbler. Det handlar inte bara om att skapa en vacker miljö, utan också en som är funktionell och tillgänglig för alla gäster. 

birger jarl uppsala
^

Projektledning

^

Val av material

^

Kordinera hantverkare

^

Support & Rådgivning

^

Dedikerad kontaktperson under hela projektet

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt

Tel

+46 735 220092
rod@norenconcept.se

Kontakta oss

Telefon

+46 73 5220 092

Adress

Gimogatan 8C

Uppsala

birger jarl uppsala

Läs mer om våra tidigare utförda arbeten